Book of Dead

Book of Dead är en spelautomat från den svenska spelutvecklaren Play’n GO, och är en av de populäraste slotsen på den svenska casinomarknaden. Book of Dead har tagit inspiration från Indiana Jones och är ett äkta äventyrsspel. Du kommer här att få ta del av en spännande jakt på den gyllene boken.

I Book of Dead får du följa med äventyraren Rich Wilde då han tar sig till Egypten i jakt på den gyllene boken. Temat på sloten är just Egypten och du kommer att träffa på symboler som förknippas med det forntida Egypten. Färgtemat på sloten går i guld och brunt.

Vinstlinjer och insatser

Book of Dead är en klassisk spelautomat som består av 5 hjul med 3 rader och 10 vinstlinjer. Du kan själv välja hur många av dem som du vill ha aktiva. Du bestämmer också själv myntvärdet. Myntvärdet går att justera från 0,1 öre till 20 kronor. Det finns också fem insatsnivåer att välja mellan.

Det högsta som du kan satsa per snurr är 1 000 kronor. Men du kan även satsa så lite som 1 krona. Det högsta som du kan vinna är 250 000 mynt. Book of Dead har en RTP som ligger på 96,1 %. Spelet har en hög volatilitet som kan innebära höga vinster.

Bonusfunktioner

Wild-symbolen är i form av en gyllene bok och kan ersätta alla vanliga symboler för att skapa en vinstkombination. Skulle tre eller fler gyllene böcker snurra fram fungerar symbolerna både som scatter och wild. Detta kommer också att aktivera en free spins-runda. Med tre eller fler scatter-symboler vinner du 10 free spins direkt.

Innan din gratisrunda startar kommer det att slumpas fram en av de betalande symbolerna. Denna symbol kommer att fungera som expanderande scatter. När denna symbol dyker upp kommer den att täcka hela hjulet vilket gör att du automatisk kommer att vinna på alla aktiva vinstlinjer. Alltså 10 gånger vad du normalt kan vinna.