Extra Chilli

Extra Chilli är en het slot fylld med chilipeppar av olika slag, vågar du ta ett smakprov? Det är Big Time Gaming som skapat spelet och det är utrustat med deras funktion Megaways. Det innebär att du kan vinna på 117 649 olika sätt! Det finns gott om chanser att vinna med andra ord.

Spelet tar sin plats på en mexikansk marknad och spelplanen är just ett marknadsstånd. Det säljs bland annat vitlök, morötter och chili, men det finns också chans att vinna mycket. Grafiken, ljudeffekterna och animationerna är fantastiska och bjuder på en fantastisk spelupplevelse. Du kan dessutom köpa till dig bonusfunktionen om du vill.

Vinstlinjer, insatser och vinstmöjligheter

Det finns sex hjul på spelplanen, plus ett horisontellt hjul under de andra hjulen. Du kan sammanlagt snurra fram sju symboler på ett hjul och aktivera upp till 117 649 vinstvägar. Varje snurr aktiverar ett eget antal möjliga vinstvägar beroende på hur många symboler som dyker upp på varje hjul.

När du ska välja insats behöver du bara trycka på pilarna för att öka eller minska insatsen. Det finns möjlighet att satsa två kronor per snurr, men du kan också satsa 400 kronor per spel om du vill. Återbetalningsprocenten ligger på mellan 96,15 och 96,82 % och volatiliteten är hög.

Bonusfunktioner

Förutom bonushjulet och att vinnande symboler försvinner och ersätts av nya för fler vinstmöjligheter finns det även andra bonusfunktioner i Extra Chilli. Du kan vinna åtta stycken free spins om du snurrar fram tre scatters, får du fler än tre får du fyra extra snurr per extra scatter, låter bra eller hur?

Under dina free spins får du en obegränsad vinstmultiplikator också, den ökar med ett efter varje vinst. Du väljer själv om du vill satsa dina free spins med chansen att vinna fler innan läget börjar. Extra Chilli har också en wild-symbol, samt att du kan återtrigga free spins-läget under dina gratissnurr.