Dead Or Alive 2

Dead Or Alive 2 är nästa del på ett av NetEnts största succéspel – Dead Or Alive. Denna spelautomat introducerades 2019, hela tio år efter originalspelet. Här får du återigen följa med ut i den vilda västern, dock med en något uppdaterad 3D-grafik och innovativa bonusfunktioner.

Vinstlinjer och tekniska detaljer

Dead Or Alive 2 spelas på fem hjul med tre rader symboler, precis som alla klassiska slots idag. Vinstlinjerna är 9 stycken, precis som i originalspelet, och de kan inte justeras av dig som spelar. Vinster sker i vanlig ordning från vänster till höger och minst tre likadana symboler skapar vinst. Slottens volatilitet är hög och RTP ligger på relativt höga 96,82 %.

Insatsgränser

Minsta insats i Dead Or Alive 2 är 0,09 euro och maximal insats är 9 euro. Detta är med andra ord inte det bästa alternativet för dig som gillar att satsa stort. För att justera insatsen behöver du välja en insatsnivå mellan 1 – 2 samt ett myntvärde mellan 0,01 – 0,50 innan det är dags att snurra hjulen. Du startar spelet med den stora runda knappen i mitten.

Bonusfunktioner

Dead Or Alive 2 innehåller fem olika wild-symboler som hjälper dig att skapa vinster enklare då de kan ersätta andra symbolers positioner, dock inte scatters. Fem wilds samtidigt belönar dig med så mycket som dig 1 000 mynt och de kan dyka upp vart som helst på spelplanen. Det är dock scatter-symbolerna och dess innovativa funktioner som gör denna spelautomat extra spännande och underhållande.

Genom att landa minst tre scatters kan du aktivera 12 free spins. Detta är dock inte allt, utan du kan även välja mellan tre olika lägen med free spins: Old Saloon Free Spins, High Noon Saloon Free Spins och Train Heist Free Spins. Alla lägen har sina fördelar och kan bland annat belöna dig med multiplikatorer och extra free spins. Spelet finns hos casinon som samarbetar med NetEnt.