Sweet Bonanza

Sweet Bonanza är en slot skapad av Pragmatic Play och den bjuder på både en underbar spelupplevelse och fantastiska vinstmöjligheter. Spelet tar plats på en sockersöt plats med glass, frukt och karameller. Du kan dessutom vinna 21 100 gånger din insats om du snurrar fram högsta vinsten.

Tema och grafik

Temat i spelet är frukter och sötsaker, det är ett sockersött tema som speglas både på hjulen och i spelets bakgrund. Bakgrundsmusiken är medryckande och självklart finns det ljudeffekter också. Sedan ska vi inte glömma alla animationerna som det bjuds på, till exempel vid vinst då de vinnande symbolerna försvinner och ersätts av nya. Grafiskt sett är spelet av mycket god kvalitet.

Vinstlinjer och insatser

Sweet Bonanza är ett spel utan vinstlinjer, det är klustervinster som gäller. Du behöver matcha minst åtta symboler för att få vinstutdelning. Spelplanen består av fem hjul med sex rader, vilket ger dig chansen att kombinera 30 symboler på samma gång. Insatsen ställs in genom att välja ett myntvärde och en insatsnivå. Maximal insats ligger på 1 000 kronor per snurr, men du kan också satsa 2 kronor.

Bonusfunktioner

Pragmatic Play har självklart utrustat Sweet Bonanza med bonusfunktioner för att höja spänningen ännu mer. Det finns den så kallade omskakningsfunktionen som tar bort vinnande symboler och ersätter dem med nya. Sedan finns det även ett generöst free spins-läge som låses upp av fyra eller fler scatter-symboler. Du får alltid tio inledande gratissnurr men du kan trigga fler under dessa tio free spins.

Under dina free spins finns det en multiplikatorsymbol tillgänglig på hjulen, för fler vinstchanser. Denna symbol kan ta ett slumpmässigt värde från x2 till x100 och de stannar kvar under alla omskakningarna. Du kan snurra fram flera stycken multiplikatorsymboler under dina free spins och efter sista snurret multipliceras alla dessa symbolernas värde. Det ger dig då ett slutgiltigt multiplikatorvärde som dina vinster multipliceras med.