Reactoonz

Reactoonz är en spännande spelautomat skapad av Play’n GO. Den tar dig med till rymden där du stöter på en mängd olika aliens. Som alltid bjuder leverantören på en innovativ spelupplevelse i ett snyggt format. Du kommer garanterat ha roligt när du spelar på Reactoonz.

Tema

Temat är alltså rymden och komiska rymdvarelser. Bakgrunden i spelet utgörs av en stjärnhimmel och med ett svart hål som spinner i bakgrunden. Ljudeffekterna består av ljud som låter som att de kommer från ett rymdskepp och självklart finns det häftiga animationer när du får fram en vinst också. Symbolerna består av små aliens i olika färger och ibland säger de något på sitt språk.

Vinstlinjer och insatser

Reactoonz har en annorlunda uppbyggnad, den består av en spelplan på 7×7 symboler. Det finns inte heller några vinstlinjer utan här är det kluster som ska snurras fram. Som minst krävs fem symboler i ett kluster för att det ska ge vinstutdelning. När du ska ställa in din insats ställer du direkt in hur mycket du vill satsa. Insatserna sträcker sig från 2 till 1 000 kronor.

Bonusfunktioner

Bonusfunktioner finns det gott om i denna utomjordiska spelautomat. För det första försvinner vinnande symboler och ersätts av nya, vilket ger flera vinstchanser på samma snurr. Det finns också en wild-symbol, som dessutom kan dyka upp efter ett icke-vinnande snurr för att ge vinst ändå. En jättesymbol kan dessutom dyka upp och agera som wild-symbol för att skapa ännu fler vinstmöjligheter när du spelar.

Det finns en Quantum Leap-mätare som fylls på av vinnande kombinationer och den kan aktivera olika bonusfunktioner. Det finns fyra olika quantum-funktioner som kan aktiveras och tanken är att de ska hjälpa dig kamma hem en vinst. Dessutom kan fyra bonusfunktioner köas, vilket innebär flera funktioner i rad på samma snurr. Utöver detta finns det även andra funktioner tillgängliga också. Reactoonz är verkligen spännande och rolig.