Respin Circus

Respin Circus är en helt ny videoslot som lanserades i juli 2019 av de svenska spelutvecklarna ELK Studios. Denna slot tar med dig till cirkusen som djuren har tagit över. Här blir du bjuden på en show där du har chansen att vinna free spins, re-spins och hela 250 000 mynt.

Respin Circus är fyllt utav snygga animationer, ett högt tempo och väldesignade ljuseffekter. Spelautomaten spelas med sex hjul som har fyra rader var och hela 64 vinstlinjer. I bakgrunden kommer du att se ett cirkustält som visas i en lila-rosa solnedgång. Sloten går att spela utan problem både i mobil, dator och surfplatta.

Insatser och symboler

Hur mycket som du vill spela för är det du själv som bestämmer. Du kan satsa så lite som 2,50 kronor, och så mycket som 1 000 kronor. Den högsta möjliga vinsten som kan bli din ligger på 250 000 mynt. Respin Circus RTP (Return to Player) ligger på 96,3 %.

Symbolerna i denna slot består av ballongformade bokstäver. Symbolerna som ger chansen på högre vinster består av en apa, en cykel, en stark mus, en söt katt och en kanon. Du kommer även att hitta klassiska wild-symboler som ersätter andra symboler för att bilda vinnande kombinationer och scatter-symboler som ger free spins.

Re-spin

Ett re-spin är när du får ett nytt surr av någon anledning utan att behöva betala för det. I denna slot kommer du att aktivera ett re-spin varje gång efter att du lyckats få en vinst. De symboler som var med i den vinnande kombinationen kommer att stanna kvar på sin position nästa snurr.

Dyker likadana symboler upp på planen efter detta kommer din vinst bara att byggas på. Detta kommer att upprepas tills du inte längre snurrar fram likadana symboler eller till det att spelplanen är full. Symbolerna som du måste fylla planen med måste däremot vara en av de mer värdefulla symbolerna, alltså katten, apan eller musen.