Mega Moolah

Mega Moolah är en progressiv jackpottslot från den ledande spelutvecklaren Microgaming. Sloten må vara mer än tio år gammalt, men är än idag en av de populäraste spelautomaterna på marknaden. Mega Moolah kommer att ta med dig på ett progressivt jackpotts äventyr där du kan bli miljonär.

Vinstlinjer och insatser

Hos Mega Moolah spelar du på fem hjul som har tre rader. Spelet har även 25 vinstlinjer, det är du själv som bestämmer hur många av dessa som du vill ha aktiva och spela med. Du kan satsa från 0,10 kronor till 0,50 kronor per linje. Alltså är det minsta du kan satsa 2,50 kronor medan den högsta summan är 62,50 kronor.

Tema

Mega Moolah tar med dig på ett safari där du får ta del av ett äventyr på den afrikanska savannen. Bland automatens symboler kommer du att få träffa stolta afrikanska djur som elefanter, giraffer, lejon, antiloper och vattenbufflar. Den symbol som är värd mest är lejonet. Alla djur är skapade med charmiga animationer. I bakgrunden kommer du att höra exotiska fågelläten, insekts sorl och diverse djurläten.

Bonus Funktioner

Mega Moolah har en wild symbol i form av ett lejon. Detta lejon är till för att komplettera spelares chans för större vinster. Denna symbol dubblar även alla dina vinster och i free-spins läget är lejonet värt 15 000 mynt. Scatter symbolen är i detta spel en apa. Skulle du snurra fram tre scatters vinner du 15 free-spins och en multiplikator som multiplicerar dina vinster 3 gånger.

I spelets bonushjul har du chansen att vinna 4 olika sorters jackpottar. Detta hjul kan dyka upp närsomhelst under tiden som du spelar. Bonushjulet är indelat i 20 fält som har olika färger. De olika jackpottarna är Mini, Minor, major och Mega. Det enda du behöver göra är att snurra på hjulet och se vilken färg som du har turen att stanna på.