Bonanza

Bonanza är en videoslot från Big Time Gaming som tar dig till en guldgruva där du ska hitta skatterna. I sloten finns BTG’S Megaways, vilket innebär över 117 000 vinstvägar. Det är en unik och rolig spelautomat som är ett av de populäraste spelen på många casinon runtom i världen.

Grafiken, bakgrundsmusiken, ljudeffekterna och animationerna ger en fantastisk spelupplevelse, det är verkligen spännande att spela på Bonanza. Vinstmöjligheterna är givetvis också stora, någonting som gör det ännu mer spännande att snurra på hjulen. Tack vare avalanche-funktionen exploderar de vinnande symbolerna och ersätts av nya för fler vinstchanser under samma snurr.

Vinstlinjer, insatser och vinstmöjligheter

Bonanza har sex vanliga hjul plus ett extra horisontellt hjul som gör vinstmöjligheterna större. Varje hjul kan ha max sju symboler samtidigt och som mest kan du aktivera 117 649 vinstvägar. Du vinner genom att matcha symboler från vänster till höger utan att de kommer på en specifik linje.

Insatserna varierar från 2 kronor upp till 100 kronor vilket gör att spelet passar alla. Dock är 100 kronor en något låg maxinsats. Bonanza har en RTP på 96 procent och en hög volatilitet, vilket innebär att vinsterna ofta är stora men att det tar ett tag att snurra hem dem.

Bonusfunktioner

Bonanza har som sagt avalanche-funktionen där vinnande symboler exploderar och ersätts med nya och det horisontella extra hjulet, men det är inte allt. Den har också en wild-symbol som gör det lättare att snurra fram vinnande kombinationer, men den kan enbart visas på det horisontella hjulet där symbolerna kommer på gruvvagnarna.

Får du fyra scatter-symboler låser du upp spelets free spins-läge och belönas med tolv gratissnurr. Extra scatters ger fem extra free spins. Under dessa gratissnurr finns en obegränsad multiplikator som ökar med ett efter avalanche och efter vinst. Du kan låsa upp fler free spins under spelläget genom att snurra fram scatters på extrahjulet.