Hall of Gods

Hall of Gods är en spelautomat från den skandinaviska spelutvecklaren NetEnt. Spelet lanserades på marknaden i november 2013 och har designats med inspiration av den nordiska mytologin. Med Hall of Gods kommer du att få resa till en värld där du får träffa de forna gudarna som Loke, Freja och Tor.

Vinstlinjer och insatser

Hall of Gods spelar du på 5 hjul som har 3 rader och 20 fasta vinstlinjer. Myntvärdet är det upp till dig att själv justera, likaså nivån. Du kan spela från 0,10 kronor, upp till 5 kronor. Du justerar värdet och nivåerna enkelt på pilarna nere till vänster på spelplanen. Den lägsta insatsen som du kan satsa är 2 kronor, medan den högsta summan ligger på 500 kronor.

Tema

Hall of Gods har dragit inspiration i sin design från den nordiska mytologin. Spelplanen visar hur de 5 hjulen som är halvtransparenta är uppsatta med silverkedjor och inger spelaren en illusion av att vara täckta av vit snö. Dina spelalternativ syns i gröna och vita färger nere på kontrollpanelen och inger ett särskilt lugn i spelaren. I bakgrunden kommer du att höra trumljud som bygger upp spänningen medan du spelar.

Bonusfunktioner

I Hall of Gods har Wild symbolen tagit formen av en drake. Wild-symbolen kan ersätta alla andra symboler på planen förutom bonus symbolen och scatter-symbolen. Scatter-symbolen är den symbol som kommer att aktivera free spins funktionen. Lyckas du få fram tre scatter-symboler får du 10 free spins, medan fyra scatter-symboler ger 15 free spins. Skulle du ha turen och snurra fram fem scatter-symboler får 20 free spins.

Hall of Gods har även en bonusomgång som kan utlösas om bonus symbolen dyker upp på hjul 3,4 eller 5. Skulle detta hända blir du förflyttad till en annan skärm. På denna skärm kommer det att dyka upp 15 sköldar. Det är sedan din uppgift att välja en symbol. Efter detta ska du försöka att snurra fram tre liknande symboler för att få chansen att vinna jackpotten eller andra priser.