Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest är en spelautomat som lanserades av spelutvecklaren NetEnt år 2010. I detta spel får du följa med den animerade karaktären Gonzo på ett äventyr till den sydamerikanska djungel för att finna Eldorado, den förlorade staden av guld. Gonzo’s Quest är ett av NetEnts populäraste slots.

Vinstlinjer och insatser

Hos Gonzo’s Quest kommer att kunna spela på 20 fasta vinstlinjer. Det är du själv som väljer myntvärdet och du väljer mellan fem insatsnivåer som du vill spela på. Med myntvärdet kan du spela för så lite som 10 öre och upp till 5 kronor. Den minsta insatsen som du kan spela för per snurr är 2 kronor och den största är 500 kronor.

Tema

Gonzo’s Quest är designat utefter den gömda staden av guld, Eldorado. Här får du följa med äventyraren Gonzo i jakt på rikedomar i Sydamerikas djungel. I denna slot använder NetEnt sig av en funktion vid namn ”Avalanche”. Istället för snurrande hjul kommer här finnas fallande stenblock som har Inka inspirerande motiv på sig. I bakgrunden kommer du att få höra panflöjter och djungel läte för att komma i rätt stämning.

Bonus funktioner

Spelets wild symbol är ett frågetecken, och kan ersätta alla andra symboler på spelplanen. Detta för att kunna skapa vinnande kombinationer. Gonzo’s Quest har också ett bonusspel som kallas för ”Free Falls”. Detta spel kan du nå när du har lyckats att få fram 3 scatter symboler på en vinstlinje. När detta läge aktiveras får du 10 free spins automatiskt. Här kan du multiplicera dina vinster med 3,6,9,12 och 15.

Gonzo’s Quest använder sig av lava funktionen, vilket betyder att symbolerna faller ner på spelplanen. När en vinnande kombination dyker upp exploderar symbolerna för att lämna plats åt nya symboler. Med denna funktion kommer också en multiplikator som kan multiplicera dina vinster upp till hela 5 gånger. Funktionen startar när du vinner flera gånger i rad utan att behöva göra en ny insats.