Twin Spin

Twin Spin är en klassisk slot från spelutvecklaren NetEnt. Denna slot är retroinspirerad och har inte så många bonusfunktioner. Men detta faktum är vad som gör Twin Spin till ett av NetEnts mest spelade slots. Den högsta vinsten som kan bli din är 270 000 mynt.

Vinstlinjer och insatser

Twin Spin spelas på fem hjul som har tre rader var. Här spelar du dock inte på vinstlinjer. Istället kan du vinna på hela 243 olika vis. Du ställer själv in vilken insatsnivå som du vill ha. Du kan välja mellan 1-10. Myntvärdet bestämmer du även själv. Du kan välja mellan 0.10, 0.20, 0.50, 1, 2 och 5. Twin Spin har även ett RTP på 96,6 %.

Tema

Twin Spins design och grafik är av väldigt hög kvalitet. Twin Spins är en retroinspirerad videoslot som kommer att påminna dig om de gamla spelautomaterna på det glada 80-talet. I bakgrunden av ditt spelande kommer du att få höra musik som lätt kommer att påminner dig om 80-tals låtar. Skulle ljudet dock inte falla dig i smak kan alltid skruva ner den med volymkontrollen.

Bonusfunktioner

Twin Spin bjuder dig på en klassisk spelupplevelse som ger dig det bästa av två världar. Dess utseende påminner om enarmade-banditer, men har blandats med moderna inslag. I denna slot finns det inga free spins eller bonus funktioner. Istället har spelet en ”Twin Funktion” och ger spelare 243 sätt att vinna på. Vinner gör du genom att ha tre av samma symbol från vänster till höger.

Spelet har dock en wild symbol som du känner lätt kan känna igen då symbolen består av texten ”Wild”. Denna symbol ersätter alla andra för att öka dina chanser på en vinnande linje. Twin-funktionen sätts igång när två hjul synkroniserad. Detta garanterar att du får två identiska hjul. Men detta är inte allt. Detta kan fortsätta upp till det femte hjulet. Skulle detta hända gör du garanterat en jättevinst.