Tome of Madness

Tome of Madness är en spelautomat från Play’n GO som lanserades 2019. Här får du återigen följa med den välkända äventyraren Rich Wilde på äventyr, denna gång i ett övergivet slott som är hem åt storslagna skatter. Med strålande grafik och spännande funktioner bjuder denna slot på en utmärkt spelupplevelse.

Spelplan och vinstlinjer

Tome of Madness spelas på fem hjul med fem rader symboler. Några klassiska vinstlinjer kommer du inte att hitta i denna slot, utan här är det kluster av minst fyra symboler om ger vinst. När du landar en vinnande kombination kommer symbolerna att försvinna för att ge plats åt nya. Denna lavinfunktion gör det möjligt för dig att vinna flera gånger i rad.

Insatser

Insatserna i Tome of Madness startar på 1 krona och sträcker sig upp till 1 000 kronor. Detta är alltså en spelautomat som passar hobbyspelare såväl som storspelare. För att justera insatsen behöver du bara använda dig av plus- och minustecknet under spelplanen. Du behöver alltså inte krångla med varken vinstlinjer, myntvärde eller insatsnivå. För att starta spelet klickar du på den gröna knappen till höger.

Bonusfunktioner

Bonusfunktionerna i Tome of Madness är många och spännande. Först och främst fungerar lavinfunktionen som en extra specialfunktion, då den gör det möjligt att landa vinst efter vinst. I samband med denna funktion kommer du dessutom att samla juveler som fyller upp mätaren till vänster om spelplanen. När mätaren är fylld kommer du att kunna öppna magiska portaler och belönas med free spins och extra wilds.

I samband med varje spelomgång kommer en position på spelplanen att omringas av ett lila fält. Skapar du en vinst på denna position kommer du att belönas med två wilds som kan öka dina chanser att ta dig till bonusläget. Maxvinsten i slotten är x2000 insatsen. Tome of Madness är en modern och spännande slot som bör testas, särskilt om du gillar äventyrsslots.