Mega Fortune

Mega Fortune är en spelautomat som har utvecklats av den ledande spelutvecklaren NetEnt. Här får du uppleva en spelupplevelse fylld med glitter och glamour. Denna slot är fylld med en rad olika bonusfunktioner som Scatters, Wilds, Free Spins och ett bonusspel där du har chansen att vinna Mega Jackpotten.

Vinstlinjer och insatser

Mega Fortune spelar du på fem hjul som har tre rader på sig. Du kommer att kunna spela på 25 olika vinstlinjer. Du vinner när du lyckas att snurra fram likadana symboler på aktiva vinstlinjer. Du kan välja att spela mellan 5 kronor ner till 10 öre per linje. Du väljer även själv hur hög eller låg insatsnivå du vill ha. Där finns fyra olika nivåer att välja mellan.

Tema

Mega Fortune är utformat efter lyx. I detta spel kommer du att höra tjusig lounge musik i bakgrunden. Temat är utformat efter hur ett liv kan se ut efter att du har kammat hem den stora jackpotten. Slotens symboler kommer i form av juveler, limousiner, dollarsedlar, champagneflaskor och klockor. Symbolen som är värd mest är limousinen som ger 1 000 mynt. Minst värde har de röda ringarna.

Bonus funktioner

Spelets Wild symbol är en racerbåt som ersätter alla de andra symbolerna med syfte att skapa en vinstgivande kombination. Två eller fler Wilds på en vinstlinje ger automatisk vinst. Scatter symboler består av en champagneflaska och ger spelare vinst oberoende av var på spelplanen symboler befinner sig på. Du vinner det du själv har satsat. Två Scatter symboler gör så att spelare vinner dubbelt insats.

Spelet innehåller även en bonussymbol som har formen av ett rouletthjul. Snurrar du fram tre eller fler på en aktiv vinstlinje tas du till ett bonushjul. På det första hjulet kan du vinna mynt eller en chans till 2:a hjulet. På 2:a hjulet kan du vinna pengar, mynt eller en chans på 3:e hjulet. Det är på det 3:e hjulet du antingen kan vinna pengar, mynt eller Mega Jackpotten.