Wild Robo Factory

Wild Robo Factory är en slot från Yggdrasil Gaming och den tar sin plats i en robotfabrik. I bakgrunden ser du maskiner och det spelas en spännande bakgrundsmusik. Det finns självklart även animationer och ljudeffekter som förstärker spelupplevelsen ytterligare. Yggdrasil har än en gång skapat en innovativ och spännande spelautomat.

Grafiken i spelet är på topp och temat finns i allting som spelet innehåller. På hjulen snurrar symboler som föreställer olika robotdelar samt att wild-symbolerna består av robotar. Spelet är välgjort och fungerar lika bra i mobila enheter som i desktop-läge. Dessutom har den gott om bonusfunktioner att bjuda på.

Vinstlinjer och insatser

Wild robo factory består av fem hjul, fyra rader samt 25 stycken vinstlinjer. För att kamma hem en vinst behöver du landa minst tre matchande symboler från vänster till höger på en vinstlinje. Det finns också ett rullband under hjulen där wild robos kan snurras fram och hjälpa dig vinna.

För att ställa in hur mycket du vill satsa måste du välja ett myntvärde från 0,002 till 5,00. Du kan satsa så lite som 0,50 kronor för ett snurr och du kan också satsa 1 250 kronor för ett snurr. När det kommer till vinstmöjligheterna så ligger RTP på 96,4 % i spelautomaten.

Bonusfunktioner

Nu har vi kommit till det intressantaste, nämligen bonusfunktionerna i spelet. Det finns som sagt Robos och det finns tre olika typer. Robo Wild kan vara från 1×1 till 2×4 i storlek och ersätter andra symboler. Det finns också en x2 Wild Robo som fungerar som den andra fast den multiplicerar din vinst också.

Den sista Robon är Free Spin Robo som alltid är 1×1 i storlek och kan flyga in varsomhelst på hjulen. När du har en robo på hjulen får du ett re-spin. Du kan också få free spins, där du får robos som avgör hur många snurr du får. Det finns fler bonusfunktioner tillgängliga i spelet.